طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا

همتی: نشانی از ۴ میلیارد دلار ارز صادارتی نداریم

رئیس کل بانک مرکزی گفت: بانک مرکزی فهرست ۱۵۰ نفری از صادرکنندگانی که در مجموع حدود ۴ میلیارد دلار ارز حاصل از صادرات داشته‌اند و به کشور بازنگرداندند را به قوه قضاییه ارسال کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۷ - ۲۵ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 16
کد خبر: ۱۶۵۶۰

به گزارش راهبرد معاصر ، عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه این بانک مشکلی برای تامین ارز کالاهای اساسی کشور ندارد گفت: در ماههای اخیر کالاهای اساسی به میزان لازم وارد کشور شده است.

 

رئیس کل بانک مرکزی در جمع فعالان اقتصادی استان اصفهان با تشکر از اقدامات آنها در راستای شکوفایی اقتصاد کشور، افزود: شرایط، سخت و تعیین کننده است و همت و فعالیت شما حتما منافع خوبی برای کشور خواهد داشت.

رئیس شورای پول و اعتبار با بیان اینکه بایستی به بانک مرکزی به عنوان مسئول سیاست ارزی کشور و تامین کننده ارز خدمات و کالاهای اساسی و واردات کشور حق بدهید که در تامین و تخصص ارز سخت گیری کند افزود: صادرکنندگانی که خواستار تخصیص کل ارزشان برای واردات هستند هنوز تعهد ۵۰ درصدی خود را نیز انجام نداده اند و اگر این تعهد انجام شود بانک مرکزی می تواند در خصوص ۵۰ درصد بقیه نیز همکاری کند و با صادرکنندگان به توافق برسد.

 

همتی با اشاره به اینکه هدف اصلی بانک مرکزی تامین ارز برای واردات است و ممانعتی در این خصوص ایجاد نمی کند، در انتقاد به برخی صادرکنندگان که در بازگشت ارز حاصل از صادرات همکاری ندارند گفت: بانک مرکزی فهرست ۱۵۰ نفری از صادرکنندگانی که در مجموع حدود ۴ میلیارد دلار ارز حاصل از صادرات داشته اند و به کشور بازنگرداندند را به قوه قضاییه ارسال کرده است البته متاسفانه هیچ نشانی از این افراد به صورت صحیح موجود نیست.

 

رئیس کل بانک مرکزی افزود: شاید در برخی مواقع فشارهای ناخواسته ای به همه صادرکنندگان وارد شود لیکن برای شناسایی و برخورد با متخلفان ناچار هستیم برخی شیوه ها را در پیش بگیریم؛ بر این اساس درخواست داریم برای اجرایی شدن سیاست های درستی که بانک مرکزی در حال طراحی است همکاری لازم انجام گیرد.

 

همتی با تاکید بر اینکه واردات بیهوده در تضاد با رونق تولید است گفت: باید صادرات به منظور رونق تولید و بهبود فضای کسب و کار تشویق شود تا ارزش افزوده و اشتغال در کشور افزایش یابد.

رئیس کل بانک مرکزی به ماموریت های قانونی بانک مرکزی اشاره کرد و گفت: بانک مرکزی ماموریت های اصلی در زمینه « حفظ ارزش پول ملی»،«کنترل تورم» و « تعادل تراز پرداختها» دارد تا نهایتاً رونق و رشد اقتصادی ایجاد شود.

 

همتی با اشاره به انتظارات تولیدکنندگان از سیستم بانکی کشور گفت: با توجه به اینکه برخی از موارد قابل اصلاح است، درخواست های شما را در اولین جلسه با مدیران عامل بانکها مطرح خواهم کرد.

 

رئیس کل بانک مرکزی با اعلام اینکه در جلسه روز گذشته کمیسیون اقتصادی دولت در خصوص تبصره ۵ قانون چک در مورد چک برگشتی اصلاحاتی مصوب شد افزود: در این خصوص به شوراهای تامین استان ها اختیاراتی داده میشود که در راستای کمک به تولید کننده ها اقدام کنند.

 

همتی افزود: این آئین نامه تا هفته آینده تصویب خواهد شد.

رئیس کل بانک مرکزی تصریح کرد: در ارتباط با مشکلات تامین نقدینگی واحدهای تولیدی طرح هایی داریم که به زودی اعلام خواهد شد و قطعا کمک خوبی برای تامین نقدینگی مولد واحدها خواهدبود.

منبع:خبرآنلاین

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار